Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:11:13 A1 Voestalpine Polynorm Bv Amersfoortseweg 3751LJ Bunschoten-spakenburg Prio Eenheid | Onbekende code
woensdag 20 september 2017
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 19|09

EMMEN - Sinds dinsdagochtend 19 september 9 uur, wordt Willem Hoekstra uit Emmen vermist. Hij is in depressieve toestand op zijn fiets vertrokken vanuit zijn woning in Emmermeer .

 

Het signalement van dhr. Hoekstra is als volgt:
- slank postuur
- groene jas
- blauwe spijkerbroek
- grijze Asic sportschoenen
- kort grijs haar

 

Dhr. Hoekstra is vertrokken op een grijze Gazelle herenfiets met dubbele fietstassen

 

Op dit moment ontbreekt ieder spoor van dhr. Hoekstra en de politie is dringend op zoek naar hem. Heeft u informatie die de politie verder kan helpen in de zoektocht ...

1/1

GISTEREN 19|09

EDE - Afgelopen vrijdag werd het bombardement op de Parkweg herdacht. Dat gebeurde onder ruime belangstelling van omwonenden, overlevenden, nabestaanden en vele scholieren.

 

Aan het begin van operatie Market-Garden, 73 jaar geleden, vielen tientallen Amerikaanse en Britse bommen niet op Duitse troepen bij de kazernes, maar op de Parkweg. Daarmee voltrok zich de grootste ramp in de geschiedenis van Ede: onder de burgerslachtoffers waren 69 doden te betreuren. Bij de herdenking legde auteur Evert van de Weerd stap voor stap uit hoe dit drama plaatsvond.

 

Een van de ...

GISTEREN 19|09

LUNTEREN - De politie en de WhatsApp groep uit De Valk hebben dinsdagavond vier Bulgaarse mannen staande gehouden in verband met verdacht gedrag.

 

De mannen liepen rond 17:00 uur vanaf de richting van de Meulunterseweg in de richting van de Koperensteeg, ongeveer een uur later liepen de mannen in dezelfde richting weer terug.

 

Diverse WhatsApp groep leden spraken de mannen aan, maar zonder resultaat. De politie die in de buurt was vanwege het eerdere ongeval in De Valk kon de mannen op Koudhoornweg aanspreken en controleren. De mannen zochten naar eigen zeggen de Aldi ...

GISTEREN 19|09

LUNTEREN - Op de kruising Koudhoornweg met de Hoge Valkseweg in Lunteren is dinsdagmiddag veel schade ontstaan bij een aanrijding.

 

Twee auto's, waaronder een lesauto, kwamen met elkaar in botsing. Geen van de betrokken personen raakte gewond. Beide auto's raakte door de voorrangsfout flink beschadigd.

1/1

GISTEREN 19|09

HARDERWIJK - Op dinsdagavond 8 augustus, rond 20.15 uur, is een 37-jarige inwoner van Utrecht door een onbekende man bij de Eerste Hulp van het St. Jansdal ziekenhuis in Harderwijk afgezet. De man uit Utrecht bleek ernstig gewond en had diverse schotwonden. Het slachtoffer is na enige tijd uit het ziekenhuis ontslagen, maar wil niet verklaren wat hem overkomen is en wie hem beschoten heeft. Dat is voor de politie zeker geen reden om dit ernstige delict niet te onderzoeken. En dus is de vraag, wie meet er meer?

 

De politie wil er alles aan doen om erachter te komen wie de schutter ...

GISTEREN 19|09

ARNHEM - Bij een aanrijding in Arnhem is dinsdagmiddag een scooterrijder onder een busje terechtgekomen. De brandweer moest het slachtoffer eronder vandaan halen.

 

Het ongeval gebeurde op de Van Maerlantstraat. De scooterrijder werd na de aanrijding zeker 10 meter meegesleurd.

 

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van de verwondingen is niets bekend. Er was ook een traumahelikopter ter plaatse.

Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet duidelijk.

1/1

GISTEREN 19|09

EDE - Op woensdag 27 september is er in Ede een informatiebijeenkomst over de nieuwe vliegroutes van Lelystad Airport. Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu organiseert deze bijeenkomst.

 

Duidelijkheid

Wilt u weten welke effecten de vliegroutes op uw woonomgeving hebben? Bijvoorbeeld voor de luchtkwaliteit of geluidsoverlast? De informatiebijeenkomst helpt u hier meer duidelijkheid over te krijgen. Het ministerie organiseert de bijeenkomst om antwoord te geven op uw vragen, routes toe te lichten en naar u te luisteren.

 

Aanmelden

De informatiebijeenkomst is op ...

VRIJDAG 15|09

EMMEN - U hebt een goed idee voor een project, en nu? LEADER Zuidoost-Drenthe heeft van 15 september tot en met 16 oktober weer subsidie beschikbaar voor projecten die bijdragen aan de leefbaarheid en economie in deze regio. Projecten die minimaal € 75.000,- kosten.

 

Projecten
Bouwen op lokale kracht. Het platteland laten bruisen, scoren met energie uit de regio en samen werken aan vernieuwende ideeën. Dat is kort gezegd ‘LEADER’, een Europees subsidie-, kennis- én actieprogramma voor een vitaal platteland. Enkele projecten in de gemeente Emmen die subsidie ...

VRIJDAG 15|09

ARNHEM - Een 23-jarige man uit Arnhem is afgelopen nacht op heterdaad aangehouden in Nijmegen na een tip van een alerte getuige over een poging autodiefstal, en een flinke zoektocht door de politie. Later in de nacht werden twee mannen uit Arnhem aangehouden met diverse spullen in de auto die gebruikt worden bij autokraken. Ook bleek één van hen een kentekenpas in bezit te hebben die gestolen is tijdens een autokraak.

 

Bij de eerste melding, rond 00.30 uur, belde een alerte getuige aan de politie door dat meerdere personen op de Paul Krugerstraat in Nijmegen vermoedelijk ...

Meer artikelen