Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:40:08 A1 Jan Steenstraat 3751VL Bunschoten-spakenburg Prio Eenheid | Onbekende code
maandag 29 mei 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 28|05

HARDENBERG - Op de Twenteweg in Hardenberg heeft zondagavond ter hoogte van de spoorwegovergang een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen drie voertuigen.

 

De hulpverleningsdiensten schaalden al snel op naar middel ongeval in verband met het aantal voertuigen dat bij het ongeval betrokken was. Twee personen raakten bij het ongeval gewond.

1/1

GISTEREN 28|05

SOEST - Op zondag 28 mei streden zes A pupillen van atletiekvereniging Climax om de winst bij de Nationale A-games in Soest, het officieuze NK voor pupillen. Eline Gerritsen won het verspringen met overmacht met een sprong van 3.97 meter. Lisa Navarro won zilver op de 60 meter horden en brons op de 60 meter sprint.

 

De tropische weersomstandigheden in Soest zorgden voor een prachtige atletiekdag met A-pupillen uit alle hoeken van het land. Waar pupillen over het algemeen een volledige meerkamp afwerken, konden de atleten bij de A-games nu hun krachten meten op individuele ...

1/1

GISTEREN 28|05

VEENENDAAL - Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen zondagmiddag twee personenauto's op de A12 met elkaar in botsing. Beide auto's raakten daarbij zwaar beschadigd. Alle inzittenden bleven gelukkig ongedeerd. Andere bestuurders konden het ongeval net op tijd ontwijken, waardoor het beperkt bleef tot 'slechts' twee auto's.

 

Omdat in één van de auto's een zwangere vrouw zat, werd voor de zekerheid wel een ambulance opgeroepen. Ook met moeder en kind bleek alles echter in orde.

 

Door het mooie weer was het erg druk op de snelweg. Om veilig te kunnen werken werd toch ...

GISTEREN 28|05

AMERSFOORT - Zaterdag zijn er tien stroomkabels van de Malebrug doorgeknipt, waardoor deze niet meer open kan. Vooral de toeristische Eemlijn is hier zwaar door getroffen.

 

De medewerkers van de Eemlijn hebben vlak voor de Malebrug zestig passagiers van boord moeten laten, die eigenlijk verder wilden naar Baarn. De boot ligt nu vlak voor de brug aangelegd.

De boot vaart straks terug en zal dan de rest van de dag niet meer varen. Ook de vogelexcursie van de Eemlijn komt hierdoor te vervallen.

 

Monteurs van de ROVA zijn druk bezig met de reparaties.

...

GISTEREN 28|05

VEENENDAAL - Zaterdag 27 mei werd er een veiligheidsdag gehouden in het centrum van Veenendaal bij de Brouwersgracht. Aanwezig waren de gemeente, Brandweer, Ravu, ACV, wijkteam, EHBO, Veilig Verkeer Nederland en Politie. Dit was dé gelegenheid om met deze partijen in gesprek te gaan over zaken rond veiligheid.

 

Je kon in de voertuigen van de politie, brandweer en ambulance kijken en de hulpdiensten gaven 2 demonstraties om 12:00 en 15:00 uur.

 

Je kon een wond sminken bij het sminkteam en rijervaring opdoen bij de rijsimulator van veilig verkeer nederland. Er waren veel ...

1/1

GISTEREN 28|05

ARNHEM - Achter een woning aan de Johan de Wittlaan in Arnhem is zaterdagavond een buitenbrand ontstaan. Volgens de bewoner was dit al de tweede keer in korte tijd.

 

De brandweer heeft met emmers water het vuur snel kunnen blussen.

ZATERDAG 27|05

KOOTWIJKERBROEK – Bij de brandweer van Kootwijkerbroek was het zaterdag jubileumdag, ze bestaan 85 jaar. Deze dag had als thema “Beleef ons toekomstige brandweer experience park”.

 

Tijdens de open dag van 11:00 uur tot 19:00 uur was er van alles te doen voor jong en oud. Er was onder meer een stormbaan. Hier was het de kunst om de snelste tijd neer te zetten.

 

Vanwege het warme weer werd dit in de middag een zwembad. Ook was er een HV-plein, hier konden auto’s worden opengeknipt. Ook konden mensen op de ademluchtbaan ervaren hoe het is om het ademlucht om te lopen. Ook ...

GISTEREN 28|05

HARDENBERG - In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 mei om circa 2:30 uur kreeg de politie een melding van een autobrand aan de Orionstraat.

 

De eigenaar van de auto had zelf de brand al geblust. Hij was wakker geworden door een autoalarm wat af ging. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

 

Getuigenoproep
Voor het onderzoek is de politie nog op zoek naar eventuele getuigen van dit voorval. Beschikt u over informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek, neemt u dan contact op via 0900-8844. U kunt ook ...

GISTEREN 28|05

APELDOORN - Zondagochtend, omstreeks 02:30 uur, vond er een insluiping plaats in een van de woningen aan de Billitonlaan in Apeldoorn. De bewoners van de woning waren, tijdens de insluiping, thuis. De bewoners zijn 10 minuten op de bovenverdieping geweest. Toen de bewoners beneden kwamen, zagen ze dat de keukendeur openstond. Tevens ontbraken er twee tassen die op de keukentafel stonden.

 

Agenten vonden op de Gardenierslaan een van de tassen die eerder ontvreemd was. Later op de avond werd er door het Openbare Orde Team een bekende 42 jarige Apeldoorner gezien. Deze man reed op ...

Meer artikelen