Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:56:17 Dienstverlening Havendijk Bunschoten-spakenburg Bun832 Prio Middel Eenheid | Brandweer Bunschoten (Korps Alarm)
zondag 23 juli 2017
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 23|07

WESTERVOORT - Een automobilist is zondagavond gewond geraakt toen hij op de afrit Westervoort van de A12 van de weg raakte en tegen een boom botste. Het ongeval gebeurde iets voor 21:00 uur.

 

Politie, ambulance en brandweer werden naar de plaats van het ongeval gestuurd. De bestuurder is ongedeerd, de bijrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

1/1

VANDAAG 23|07

HILVERSUM - Bewoners van een pand aan de Alexanderlaan in Hilversum konden zondagavond hun woning tijdig verlaten bij een zolderbrand. De brand brak omstreeks 20:40 uur uit.

 

De brandweer heeft inmiddels het sein brandmeester afgegeven en doet nu een nacontrole. De oorzaak van de brand is onbekend.

1/1

VANDAAG 23|07

HARDERWIJK - Zondagavond omstreeks 18.30 uur is er brand gesticht bij een tractor die stond op de Tubadreef/ Waterplassteeg in Harderwijk. De tractor wordt gebruikt voor werkzaamheden maar er waren op het moment van de brandstichting geen werkzaamheden bezig.

 

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gehoord of gezien, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

1/1

VANDAAG 23|07

AMERSFOORT - Zondagmiddag kreeg de politie van Amersfoort de melding dat er een winkeldiefstal was gepleegd bij Amac op de Langestraat. Er werd een signalement door de melder(s) doorgegeven en diverse agenten werden door de meldkamer aangestuurd om in de omgeving te zoeken naar de verdachte.

 

In het Plantsoen-Noord werd ter hoogte van de Flint een man aangetroffen die aan het signalement voldeed. Een collega had kort daarvoor diezelfde man iets weg zien gooien in de bossage. De man werd aangehouden en er werd door de collega's gevraagd om een diensthond, zodat die de bossage door ...

1/1

VANDAAG 23|07

APELDOORN - Zaterdagavond rond 23.30 uur werd een cafetaria aan de Snijdersplaats in Apeldoorn overvallen door een onbekende man. De dader kwam via de achterzijde van het cafetaria.

 

Tijdens de overval waren er drie medewerkers aanwezig. De dader dreigde met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hij ging er met een onbekend geldbedrag op de fiets vandoor. Er raakte niemand gewond.

 

Signalement:

  • 1.80 lang
  • Slank postuur
  • Sprak met buitenlands accent
  • Droeg bivakmuts
  • Was donker gekleed
  • Droeg een soort regenjas
  • Droeg een sporttas om zijn schouder

 

De ...

VANDAAG 23|07

STROE - Een motorrijder is zondagmiddag lichtgewond geraakt na een valpartij in Stroe. Het ongeval gebeurde iets na het middaguur op de Provincaleweg N310.

 

Volgens het slachtoffer moest hij remmen voor een overstekend dier en gleed onderuit. Hij is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

1/1

VANDAAG 23|07

SLAGHAREN - Op zondagmorgen 23 juli werd bij een woning aan de Geert Migchelsweg het levenloze lichaam van een 55-jarige man aangetroffen. De man betreft de bewoner.

 

Wat er gebeurd is en hoe de man is omgekomen is op dit moment nog onduidelijk. De politie is bezig met forensisch onderzoek en een buurtonderzoek. Uit het onderzoek moet blijken of er sprake is van een ongeval of een misdrijf.

VANDAAG 23|07

EMMEN - Een verslaafde man heeft vannacht in Emmen onder invloed van ghb overlast veroorzaakt op de Kolhoopstraat in Emmen.

 

De man had al een gebiedsverbod. Omdat hij dit verbod overtrad, kreeg hij een bekeuring. Ook kreeg hij een boete voor de overlast die hij veroorzaakte.

 

Iemand onder invloed van ghb aanhouden is vrijwel onmogelijk, laat de wijkagent weten. "Dit omdat ze alleen ingesloten mogen worden in een speciale medische cel, onder toezicht."

VANDAAG 23|07

EMMEN - Door een stroomstoring bij ProRail bleven afgelopen verschillende overwegbomen langs het spoor rond Emmen gesloten.

 

Het zou gaan om de overwegbomen bij de Dordsestraat, de Van Schaikweg, de Boslaan en de Kerkhoflaan. Arriva-treinen moesten met een lage snelheid langs de overwegen rijden. Onder politiebegeleiding konden automobilisten, voetgangers en fietsers het spoor oversteken.

 

Inmiddels is de storing weer verholpen. Hoe de storing kon ontstaan, is nog niet bekend.

Meer artikelen